El 'Somni' de La Farga es converteix en realitat deixant el públic bocabadat


  • Comparteix:

Moment del musical 'Somni'

Moment del musical 'Somni'

Els alumnes de La Farga han encisat les més de 1.000 persones que s'han aplegat al pavelló esportiu per gaudir del primer musical que ha ofert l'escola. Gairebé 500 alumnes han participat en 'Somni', que explica la història d'un estel novell i d'uns Reis Mags una mica perduts. Aquesta actuació ha suposat una gran lliçó, en tots els sentits, per als estudiants.

Reviu el musical a Cugat tv

Uns 400 alumnes de primària i un centenar d'estudiants de secundària han participat en 'Somni', el primer musical que ofereix l'escola La Farga. Els alumnes han estat acompanyats per més d'un miler de persones, que han seguit el ritme de les cançons a les quals els alumnes han posat coreografies.

El responsable del musical, Xavier Mercader, ha resumit què explica 'Somni'.

Xavier Mercader

És una història que parla dels tres Reis Mags, de com arribar a Betlem seguint una estrella. Durant tot el musical apareix Somni, que és l'estel i els Reis Mags. És un viatge.





Un total de 20 alumnes han estat els protagonistes de la història de 'Somni', que han ballat a ritme de cançons actuals. Tot i això, gairebé 500 estudiants de l'escola han preparat aquest musical durant dos mesos d'assajos i més de mig any de preparació. Els escolars s'han mostrat molt satisfets per la iniciativa.

Alumnes

Una experiència de companyerisme. / Una experiència molt xula. Fins i tot els nens que no estaven integrats, els ha ajudat. / És molt impresionant. / Trobo que puc treure molt d'això.







La gran acollida de 'Somni' ha assegurat la seva continuïtat per convertir-se en una cita anual de l'escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.