Milers de santcugatencs visiten el cementiri el dia de Tots Sants


  • Comparteix:

Milers de santcugatencs han visitat el cementiri municipal amb motiu de la celebració de la Diada de Tots Sants. Tot i que la tradició es va perdent, molts santcugatencs han aprofitat per portar flors als seus difunts i condicionar els nínxols. El servei especial d'autobusos disposat per l'Ajuntament ha quedat curt en alguns moments del dia..

Com cada any, milers de santcugatencs han aprofitat la diada de Tots Sants per acostar-se fins al cementiri municipal a visitar els seus difunts. Coincidint amb aquesta data, són moltes les persones que volen recordar familiars i amics ja desapareguts, i apofiten per portar-los flors i condicionar els nínxols. Per a molts dels santcugatencs, aquesta és una tradició que segueixen any rera any.

bateria talls gent

Venim cada any perquè hi tenim els pares. Aquest any ens hem perdut perquè Can Graells està tancat i no hi ha indicacions


Tot i que l'ajuntament havia habilitat un servei especial d'autobusos des del passat dijous i fins diumenge, el dia 1 de novembre, diada de Tots Sants, ha estat el dia que més visites ha rebut el cementiri. Segons un dels conductors de l'autobús municipal, aquest any molta gent ha fet ús d'aquest servei municipal.

Conductor autobús

L'autobús s'omple sobretot a primera hora, fins i tot en caldria un altre


També com cada any per la diada de Tots Sants, hi ha hagut una paradeta de flors a les portes del cementiri. La florista de la parada, Maria Glòria Cosano, que enguany ha muntat la parada a Sant Cugat per primer cop, assegura que ha venut molt.

Maria Glòria Cosano

He venut molt, encara que el gladiol i l'iris, que eren les flors que més em demanaven a Santa Coloma, aquí no han tingut tanta sortida


Aquest any, alguns problemes han vingut donats per la senyalització per arribar al cementiri municipal. Alguns santcugatencs s'han queixat que el camí tradicional, per l'avinguda de Can Graells, està tallat i no hi ha una nova senyalització per indicar quines són les rutes alternatives.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.