Sant Cugat col·labora amb la Marató de TV3 amb diverses activitats


  • Comparteix:

Cookiteca ha participat amb unes galetes solidàries per a la Marató de TV3

Cookiteca ha participat amb unes galetes solidàries per a la Marató de TV3

Sant Cugat s'ha solidaritzat amb la Marató de TV3 amb diverses propostes per tal de recaptar fons per a la iniciativa. Cookiteca i l'església Protestant de Valldoreix han col·laborat aquest diumenge en favor de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, lema d'enguany d'aquest programa.

La botiga-taller Cookiteca ha organitzat un taller de decoració de galetes per participar a la Marató de TV3. Aquests dolços han tingut un preu de sis euros que aniran destinats a aquesta iniciativa. Gairebé una trentena de persones han participat en la proposta de la botiga de la ciutat, que se suma als altres locals que l'empresa té a Barcelona.

La responsable de Cookiteca, Rosa Berengueras, ha explicat que la gent ha anat col·laborant durant tot el dia a la proposta.

Rosa Berengueras

Ha vingut gent amb els seus fills. Ha tingut molta acceptació i la gent que no ha tingut temps s'ha endut unes que ja tenien ja fetes.




De la seva banda, l'església Protestant de Valldoreix ha ofert l'obra de teatre 'Un conte de Nadal', amb entrada gratuïta, i una cantada de nadales. Els assistents que ho han desitjat han participat en aquest programa solidari amb un donatiu que ha arribat als 300 euros.

El membre de l'església Protestant de Valldoreix Eloi Rovira ha destacat la quantitat de gent que s'ha apropat per col·laborar en la iniciativa.

Eloi Rovira

La valoració ha estat molt bona, han vingut unes 120 persones. La gent molt contenta. Hem fet una crida a l'esperit nadalenc i a la participació a la Marató.





Els diners recaptats a la Marató de TV3 d'enguany aniran destinats a l'estudi i investigació de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.