El CAC posa Cugat.cat com a exemple de l'aposta per la televisió a Internet


  • Comparteix:

L'aposta de Cugat.cat per emetre televisió a través d'Internet és l'exemple a seguir perquè els mitjans locals siguin viables econòmicament. Ho ha assegurat el vicepresident del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Pont, durant una visita a les instal·lacions del grup multimèdia.

La plataforma televisiva de Cugat.cat es pot veure al televisor de casa a través del descodificador d'InOut tv, empresa catalana que ha desenvolupat un sistema que integra els canals de TDT i les ofertes de televisió per Internet. A més, Cugat.cat ha adaptat tecnològicament els seus continguts audiovisuals a altres dispositius, com els receptors Sony o Google TV, i en aquests moments està finalitzant la seva integració als dispositius Samsung, els més venuts del mercat de televisió híbrida.

Pont ha remarcat que l'aposta de Cugat.cat per un model televisiu 'connectat' que emeti continguts a través de la xarxa coincideix amb la que es vol impulsar des del CAC.

Josep Pont

Hi ha una visió clara que coincideix amb la que tenim des del CAC.


En aquest sentit, Pont ha destacat que la Televisió Digital Terrestre (TDT) farà properament un gran salt endavant a l'hora d'incorporar continguts provinents d'Internet. Segons el vicepresident del CAC, l'adopció cada vegada més generalitzada d'un estàndard concret de televisió híbrida, l'HBBTv, podria significar una harmonització dels sistemes de difusió que potenciés el consum a la carta a través d'Internet en el mateix aparell de televisió.

Per difondre el seu model i oferir eines al sector de la comunicació de proximitat, el CAC i Cugat.cat organitzaran en els propers mesos una jornada de treball a la ciutat.

Cugat.cat és un grup de comunicació multimèdia de titularitat municipal que integra una emissora de ràdio (91.5 fm), un diari electrònic (Cugat.cat) i una televisió online (Cugat tv), amb una clara aposta per la innovació. Cugat.cat té 31.000 usuaris únics a Internet, segons l'Oficina de Difusió de la Justificació (OJD).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.