Restaurants i locals d'oci s'adapten a la crisi rebaixant preus per a Cap d'Any


Temes relacionats

Sant Cugat celebra amb civisme el Cap d'Any ( 1/gen/11)

El Nadal continua a Sant Cugat després de la revetlla de Cap d'Any ( 1/gen/11)

Els locals de Sant Cugat acomiaden el 2010 amb multitud d'ofertes d'oci (31/des/10)


  • Comparteix:

Celebració de l'any passat

Celebració de l'any passat

Les discoteques, els restaurants i els bars musicals de Sant Cugat s'han vist obligats a baixar els preus de les festes de Cap d'Any a causa de la crisi, amb l'objectiu de repetir el nombre d'assistents de l'any passat i acostar-se al ple d'ocupació. Per preus que oscil·len entre els 30 i els 90 euros, els principals establiments d'oci nocturn preparen el cava i la música per donar la benvinguda a l'any nou.

Per als establiments de la ciutat, el cap d'any és una data assenyalada. Com ja és tradicional, els bars i restaurants organitzaran activitats d'animació. És el cas de La Bohèmia, que de nou no cobrarà entrada i comptarà amb els seus habituals concursos de ball i karaoke, i del Cafè Auditori, que per dissetè any consecutiu organitza la seva particular revetlla al vestíbul del Teatre-Auditori.

La propietària de La Bohèmia, Mercè Muñoz, i el responsable del Cafè Auditori, Carles Navarro, han explicat que enguany han ajustat els seus preus per adaptar-se a la crisi.

Mercè Muñoz / Carles Navarro

La gent no gasta tant com abans. / Hem ajustat una mica els preus sense tocar l'oferta.


Pel que fa als clubs i les sales de festes, la Carpa Sant Cugat organitza una festa especial a la discoteca per acomiadar el 2011, que inclourà un brindis amb cava i una bossa de cotilló, a més de l'opció de sopar al restaurant. Pel que fa al Bocca Restaurant & Club, l'establiment ofereix un menú especial amb cava i raïm inclòs, a més d'entrada lliure a la discoteca.

El gerent de la Carpa, Josep Carol, i la responsable de comunicació de Bocca Restaurant & Club, Eva Moreno, han assegurat a Cugat.cat que preveuen una assistència similar a la de l'any passat.

Josep Carol / Eva Moreno

Volem que el nombre d'assistents sigui el just. / Les reserves s'han venut al ritme de l'any passat.





Els transports públics també connectaran Sant Cugat amb les ofertes d'oci d'altres municipis propers, ja que la línia del Vallès de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionarà sense interrupcions tota la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.