El 'tercer grau' dels nens a Mercè Conesa, el dia 29


  • Comparteix:

Moment de l'espai de Cugat.cat al 2009

Moment de l'espai de Cugat.cat al 2009

L'entrevista que els nens de la ciutat faran a l'alcaldessa, Mercè Conesa, en el marc de les activitats nadalenques, serà finalment dijous de la setmana que ve a la una del migdia. Cugat.cat retransmetrà l'acte en directe després del magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5 FM). L'activitat tindrà lloc a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura.

L'entrevista més irreverent torna a Cugat.cat. Els nens i nenes de la ciutat podran entrevistar Mercè Conesa dijous de la setmana vinent en el marc de la tradicional trobada que Cugat.cat organitza cada any entre l'alcaldessa i la quitxalla local.

A causa de la desaparició de l'Envelat, la Casa de Cultura serà l'escenari d'aquest tercer grau en què els més menuts podran formular qüestions a l'alcaldessa. L'entrevista que es podrà seguir per Cugat.cat i el 91.5 FM, es farà després el magazín matinal 'Sant Cugat a fons', conduït per Sergio Morales i Sergi Alemany.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.