Uns bessons neixen en un taxi, camí de l'hospital


  • Comparteix:

La dona ha parit al descampat que hi ha al costat de la xurreria del passeig d'Olabarria

La dona ha parit al descampat que hi ha al costat de la xurreria del passeig d'Olabarria

Una santcugatenca ha donat a llum bessons, aquest dimarts, dins un taxi, al passeig d'Olabarria. La dona i el seu marit es desplaçaven en direcció al Capio Hospital General de Catalunya (HGC) quan el part s'ha avançat, obligant el taxista a aturar el vehicle i assistir la dona que ha parit una nena i un nen. La mare i les criatures es troben en bon estat.

El part s'ha produït a quarts de dues de la matinada d'aquest dimarts, després que un matrimoni resident a Valldoreix sol·licités un taxi per anar d'urgència al Capio HGC. Minuts després de pujar al cotxe, la parella ha demanat el taxista que aturés el vehicle donat que la primera de les criatures ja treia el cap.

Després de trucar una ambulància, el taxi s'ha aturat al descampat que hi ha al costat de la xurreria del passeig d'Olabarria. Allà, el marit i el taxista han assistit la dona que ha donat a llum la primera de les criatures, una nena. El segon dels nadons, un nen, ha nascut just quan l'ambulància ha arribat al lloc dels fets.

El taxista Jordi Musoy ha confessat a Cugat.cat que aquest és el primer naixement que assisteix en el taxi després de molts anys d'ofici. Tot i els nervis inicials, Musoy s'ha mostrat molt emocionat d'haver viscut una experiència com aquesta.

Jordi Musoy

Al principi estava molt nerviós perquè no m'havia trobat mai en una situació semblant. Però un cop hi ets, has d'ajudar en tot el que puguis.







La mare i els bessons es troben en bon estat de salut, ingressats al Capio Hospital General de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.