Les 'Nadales al Carrer' omplen de música i tradició el centre de Sant Cugat


  • Comparteix:

Els nens han cantat al pessebre de la plaça de Barcelona. /Font: LocalPress

Els nens han cantat al pessebre de la plaça de Barcelona. /Font: LocalPress

Els carrers de Sant Cugat s'han omplert de nadales gràcies a 300 nens i nenes de tres a 14 anys de les escoles de música de la ciutat. Els infants han cantat l'arribada del Nadal a diferents llocs del municipi, entre ells Cugat.cat, i han compartit aquesta tradició amb dotzenes d'espectadors. L'itinerari dels diferents grups ha finalitzat a la plaça de Barcelona, on la Federació d'Associacions de Comerciants ha compensat els participants amb un berenar amb xocolata calenta. A la plaça, s'ha inaugurat també el tradicional pessebre d'aquest espai. Mira el vídeo de la cantada de nadales de les escoles de música

La 7a edició de les 'Nadales al Carrer' ha tingut la participació de les corals de les escoles Collserola, Patufet i Pins del Vallès, i els alumnes de Fusió, Aula de So, Ricomà i l'Escola de Música Victòria dels Àngels.

La professora de l'Aula de So Luz Marina ha explicat alguna de les peces que han cantat davant dels estudis de Cugat.cat i pels carrers de la ciutat.

Luz Marina

Avui el que hem cantat han estat les nadales típiques catalanes.



La Federació d'Associacions de Comerciants de Sant Cugat ha esperat els petits cantaires a la plaça de Barcelona, on els ha obsequiat amb un berenar de xocolata calenta. La presidenta de l'entitat, Maite Pérez, s'ha felicitat perquè una vegada més la ciutat hagi pogut gaudir d'aquestes nadales.



Maite Pérez

Fa uns anys que es fa i han acabat a la plaça de Barcelona on se'ls ha donat una mica de xocolata.





Els petits han rebut obsequis dels diferents comerços que integren la Federació d'Associacions de Comerciants mentre recorrien els carrers de la ciutat per fer cap a la plaça de Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.