Un alumne de l'escola Viaró, Premi Extraordinari de Batxillerat


  • Comparteix:

Exterior de l'escola Viaró

Exterior de l'escola Viaró

L'alumne del col·legi santcugatenc Viaró Alexandre Serra ha rebut el Premi Extraordinari de Batxillerat en reconeixement a les seves qualificacions al curs 2010-2011. Serra és un dels 17 alumnes distingits amb aquest guardó que han rebut de mans de la consellera d'Ensenyament, Irene Rigau. Alexandre Serra va obtenir una de les notes més altes entre els alumnes santcugatencs a les proves d'accés a la universitat d'aquest estiu amb un 9'05.

Els 17 alumnes han estat obsequiats amb una matrícula gratuïta a l'Escola Oficial d'Idiomes (EOI) per al curs 2012-2013 per assistir a les classes de la llengua que desitgin.

Els guanyadors dels Premis Extraordinaris de Batxillerat, a banda del corresponent reconeixement al seu expedient acadèmic, estan exempts de les taxes universitàries pel primer curs i poden optar al Premi Nacional de Batxillerat que organitza el Ministeri espanyol d'Educació. A la convocatòria del curs 2009-2010 s'hi van presentar 83 alumnes i a la del 2010-2011, 95 alumnes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.