El Rotary Club recapta més de 10.000 euros per ajudar 'El Recer'


  • Comparteix:

Foto de família dels organitzadors al Teatre-Auditori

Foto de família dels organitzadors al Teatre-Auditori

'El Recer', el nou menjador social de Càritas Sant Cugat, rebrà una donació de més de 6.000 euros gràcies al concert solidari que el Rotary Club Sant Cugat ha organitzat aquest divendres. Els santcugatencs han respost a la crida anual de l'entitat i van omplir més de 400 butaques del Teatre-Auditori, que ha ofert un concert de l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA).

Sota la batuta del violinista Gerard Claret, l'ONCA ha satisfet les expectatives del públic i, sobretot, les dels organitzadors de la iniciativa. El Rotary Club Sant Cugat coordina cada any un concert solidari que destina els fons a una entitat local.

Enguany, l'acabat d'estrenar menjador de Càritas ha estat el beneficiari de la donació, que ha arribat als 10.000 euros. La presidenta del Rotary, Montserrat Morral, s'ha felicitat de l'èxit del concert.

Montserrat Moral

És un miracle, la resposta de la gent. Dono les gràcies als santcugatencs i als amics.


El repertori del concert ha estat format per peces d'artistes com Mozart, Xostakòvitx, Elgar i Txaikovski. L'acte ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.