El web Ecoviat.com gestionarà totes les sol·licituds de descomptes als peatges dels túnels i la C-16


  • Comparteix:

Peatge dels Túnels de Vallvidrera

Peatge dels Túnels de Vallvidrera

La Generalitat ha posat en marxa el web Ecoviat.com per gestionar totes les sol·licituds de bonificacions als peatges per a vehicles de baixa emissió. Els santcugatencs ho podran sol·licitar per a la C-16 que uneix la nostra ciutat amb Terrassa i Manresa i per als Túnels de Vallvidrera. Els usuaris podran consultar les condicions per gaudir dels descomptes, donar-se d'alta al sistema i aportar la documentació que acrediti el compliment dels requisits.

La Generalitat ha impulsat, dins del marc d'acord amb les concessionàries de peatges, un nou sistema que té com objectiu homogeneïtzar els descomptes a les autopistes de la seva titularitat, i definir bonificacions orientades a fomentar la mobilitat sostenible, potenciar l'estalvi energètic, minimitzar la contaminació i millorar la fluïdesa de la xarxa viària.

Aquest nou sistema inclou bonificacions del 40% per a vehicles amb tres o més ocupants, del 30% per a usuaris habituals, del 20% per als dels Túnels de Vallvidrera, i del 30% per als vehicles amb baixes emissions de CO2.

Per tal de consultar els requeriments tècnics i gestionar les sol·licituds per a beneficiar-se dels descomptes per baixa emissió, ha entrat en funcionament el portal Ecoviat.com. En aquest web cal registrar el vehicle omplint un formulari on s'ha d'indicar el tipus de vehicle, que ha de ser turisme.

A part de la C16, al seu pas per Sant Cugat, i el peatge dels Túnels de Vallvidrera, també s'inclouen dins aquesta bonificació les vies C-32 i C-33.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.