Els universitaris de la ciutat podran utilitzar les aules d'estudi d'Esade durant un mes


  • Comparteix:

Raül Grangé, a la dreta, i Ramon Aspa durant la roda de premsa

Raül Grangé, a la dreta, i Ramon Aspa durant la roda de premsa

L'Ajuntament i Esade han arribat a un acord perquè els universitaris santcugatencs facin ús de les aules d'estudi del centre privat al gener. La intenció del consistori és oferir uns espais 'adequats' a l'alumnat de la ciutat per preparar els exàmens del primer quadrimestre que fan la majoria d'universitats del país. El cost de l'extensió horària de la universitat anirà a càrrec de l'Ajuntament i pujarà a 3.000 euros, que és la partida que l'administració va estalviar a l'última edició del Campus Rock.

L'acord estableix la utilització per part dels universitaris santcugatencs de dues sales d'estudi d'Esade en l'horari habitual del centre, de vuit del matí a deu de la nit. A més, entre el segon dilluns de gener i l'últim divendres del mateix mes es podrà utilitzar també entre setmana fins les dotze de la nit, els dissabtes entre les dues del migdia i les deu de la nit, i els diumenges de deu del matí a deu de la nit.

A banda del cost de 3.000 euros que l'Ajuntament haurà d'aportar a Esade en concepte d'aquesta ampliació horària, el consistori vetllarà pel correcte desenvolupament del servei i hi aportarà, a més, una persona que faci el seguiment de les aules d'estudi en l'horari d'extensió. Aquest treballador temporal estarà contractat a través del Servei d'Ocupació Municipal (SOM).

El regidor de Joventut, Raül Grangé, ha explicat l'aposta que fa el consistori per a la millora de l'estudi i l'educació entre els joves de la ciutat.

Raül Grangé

Davant la crisi que estem patint només podem sortir amb coneixement i creant valor afegit.


El sotsdirector general corporatiu d'Esade, Ramon Aspa, ha explicat que després de dos anys instal·lats a la ciutat creuen important convertir-se en 'bons veïns' i trobar punts de col·laboració amb l'administració.

Ramon Aspa

Aquest acord fa palés que Esade vol ser un bon veí de Sant Cugat perquè venim per molt de temps.


D'altra banda, els estudiants que ho desitgin tindran durant les vacances de Nadal espais habilitats també per a l'estudi al casal de Joves Torreblanca. El centre juvenil obrirà tots els dies, excepte el primer de gener i el dia de Reis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.