L'Obra Social de La Caixa reconeix la tasca de l'Ateneu dotant el seus projectes amb 3.000 euros


  • Comparteix:

Imatge del conveni entre La Caixa i l'Ateneu. /Font: Obra Social la Caixa

Imatge del conveni entre La Caixa i l'Ateneu. /Font: Obra Social la Caixa

El projecte 'Joves Jubilats' creat per l'Ateneu Santcugatenc ha rebut una dotació de 3.000 euros de mans de l'Obra Social de La Caixa. El projecte ofereix alternatives d'oci adequades a les persones jubilades o prejubilades. L'acord de col·laboració ha anat a càrrec de la presidenta i el responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Margarida Cleris i Toni Ramon, i el director de l'àrea de negoci de La Caixa, Tomàs Xavier Subirà.

Fomentar l'envelliment actiu és el principal objectiu del programa 'Joves Jubilats', una proposta de l'Ateneu Santcugatenc que ha estat reconegut per la fundació Obra Social de La Caixa amb una dotació de 3.000 euros.

El responsable de relacions institucionals de l'Ateneu, Toni Ramon, ha explicat en declaracions a Cugat.cat que es tracta d'un fet important per a l'entitat, més enllà de la pròpia ajuda econòmica. Segons Ramon aquesta ajuda suposa un reconeixement de la tasca duta a terme per l'Ateneu.

Toni Ramon

És important per a nosaltres aquesta ajuda perquè dona un cop de mà al col·lectiu sènior.


El projecte 'Joves Jubilats' va veure la llum a finals del 2008, i en aquests anys ha centrat la seva activitat en propostes de lleure i cooperació amb ciutadans d'entre 55 i 75 anys, un col·lectiu que fins ara no trobava resposta en cap entitat de la ciutat.

Amb aquesta ajuda, el projecte es proposa començar activitats de col·laboració amb els usuaris, com la creació de parelles lingüístiques per a la integració dels nouvinguts, així com desenvolupar programes de teatre o iniciació a internet per a jubilats.

Amb la vista fixada al nou any, l'Ateneu Santcugatenc es proposa trobar la millor manera per crear sinergies entre les entitats santcugatenques, l'administració pública i les empreses privades, per poder dotar la ciutadania dels serveis que es requereixen.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.