Apunyalen un jove a la sortida d'un local d'oci de la ciutat


  • Comparteix:

Zona on s'ha produït l'atac

Zona on s'ha produït l'atac

Un jove santcugatenc ha estat apunyalat la matinada de divendres a dissabte a la sortida d'un local d'oci de la ciutat. La víctima, de 19 anys, ha estat agredida amb un got de vidre trencat, amb el qual li han tallat el coll. El jove es troba ja a casa després de ser atès al Capio Hospital General de Catalunya (HGC), segons han explicat a Cugat.cat fonts de la família.

L'agressió s'ha produït abans de les sis del matí a l'entorn de la zona d'oci nocturn de l'avinguda de les Corts Catalanes, quan el jove es dirigia cap el seu cotxe, que estava aparcat en aquest espai. Ha estat en aquest moment quan ha estat ferit al coll amb una arma blanca, possiblement un got de vidre trencat.

Fins el lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra, la Policia Local i serveis sanitaris, que han portat el jove fins al Capio Hospital General de Catalunya (HCG) on ha estat atès.

Segons han explicat a Cugat.cat els Mossos d'Esquadra, el jove no presenta cap estructura vital lesionada. La policia catalana, que s'ha fet càrrec de la investigació, manté obertes les diligències per esbrinar l'autor o autors de l'agressió i com s'ha produït. Fins el moment, no s'han realitzat detencions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Vull donar les gràcies de tot cor a la persona que va salvar la vida al meu fill, amb la seva inmediata intervenció fins que van arribar els serveis mèdics i ambulàncies.

pili manjon guimera. Enviat el 1/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.