Robirosa prepara un nou llibre sobre bàsquet 'més potent i personal'


  • Comparteix:

Robirosa durant l'entrevista a 'Protagonistes'

Robirosa durant l'entrevista a 'Protagonistes'

El periodista esportiu santcugatenc Jordi Robirosa prepara un nou llibre que es preveu que vegi la llum en un any, durant el Nadal de 2012. Tal com ha assegurat Robirosa en el programa 'Protagonistes' de Cugat tv, la publicació continuarà centrada en la temàtica esportiva, concretament en el bàsquet, però aquest cop amb un enfoc més personal. El periodista ha promès que aquest serà 'més potent' que els que ha publicat fins ara. Mira l'entrevista amb Jordi Robirosa a Cugat tv

Tot i que no ha volgut avançar més informació, el periodista esportiu santcugatenc ha assegurat que el seu proper llibre serà més personal i potent. Ho ha dit en declaracions al programa de Cugat tv 'Protagonistes'.

Jordi Robirosa

Encara no el tenim apamat, però serà potent. Hauria d'estar pel Nadal vinent. Continuarà sent sobre bàsquet, però ho personalitzarem.


Robirosa ja té al mercat dos llibre relacionats amb el món del bàsquet i de la seva experiència com a periodista esportiu. La seva última publicació és 'Bàsquetmania, 25 anys viatjant amb el bàsquet català i europeu', on el santcugatenc descobreix històries i anècdotes del bàsquet i de la professió de periodista. També ha publicat 'A prop de les estrelles de l'NBA', que va tenir una tirada de 10.000 exemplars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.