Urdangarin i la infanta Cristina van deixar diners al seu soci per comprar un habitatge a Sant Cugat


Temes relacionats

Registrada una fundació santcugatenca en la investigació del cas 'Palma Arena' (10/nov/11)


  • Comparteix:

Iñaki Urdangarin, a la dreta

Iñaki Urdangarin, a la dreta

Iñaki Urdangarin i la seva dona, la infanta Cristina, van deixar 400.000 euros al seu soci, Diego Torres, per ajudar-lo a comprar un habitatge a Sant Cugat que costava 1'5 milions, segons publica l'agència Efe. Torres va declarar en un primer moment no haver rebut un préstec del duc de Palma i la seva esposa, però amb les proves del contracte firmat va assegurar que era cert, tot i no recordar-ho 'al cent per cent'.

Segons s'extreu de la declaració de Torres davant del grup de Delinqüència Econòmica de la Policía Judicial a Barcelona el 8 de novembre passat, i que figura a la peça separada del sumari del cas Palma Arena dedicada a l'Institut Nóos sobre la qual s'ha aixecat el secret de sumari i a què ha tingut accés l'agència Efe, Torres tampoc no recordava com havia tornat els diners. No obstant això, sí que va explicar que es tractava 'd'una mena de préstec pont' mentre esperava rebre la seva hipoteca.

Entre els diversos documents intervinguts al domicili particular de l'imputat, a més del contracte signat amb Urdangarin on prestava els 400.000 euros per la compra de l'habitatge a Sant Cugat, també s'ha trobat un document on el gendre del monarca manifestava el retorn d'aquests diners. L'exvicepresident de l'Instituto Nóos, tot i això, també va afirmar no recordar 'l'operació que apareix reflectida en aquests documents', fins el moment en què se li van mostrar durant la seva declaració.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.