Una trentena d'entitats participa al Pla Educatiu d'Entorn


Temes relacionats

La 2a jornada del Pla Educatiu d'Entorn consolida el projecte per estendre'l a tota la ciutat ( 9/mai/10)

El Pla Educatiu d'Entorn i el barri de Sant Francesc sumen esforços per millorar la formació (21/nov/09)

El Pla Educatiu d'Entorn pren força amb una jornada carregada d'activitats (21/nov/09)


  • Comparteix:

El pla busca la cohesió social

El pla busca la cohesió social

Una trentena d'entitats ha participat al Pla Educatiu d'Entorn de Sant Cugat. Per cinquè any consecutiu, els plans educatius d’entorn tornen a Sant Francesc, la Floresta i les Planes amb la voluntat de promoure l'èxit educatiu i cohesionar la societat que els acull des del curs 2006-2007.

El pla treballa per promoure l'èxit educatiu de tot l'alumnat i contribuir a la cohesió social mitjançant l'equitat, l’educació intercultural, el foment de la convivència i l'ús del català.

El pla, que va iniciar-se el curs 2006-2007, s’adreça a tot l'alumnat de zero a 18 anys i a tota la comunitat educativa. El pla té una cura especial dels sectors socials més desafavorits. En total, hi participen 10 centres educatius i les respectives AMPA, i una vintena d’entitats, associacions de veïns, de barris i infantils i juvenils que han contribuït a dissenyar les accions que es faran durant aquest curs.

Les activitats més destacades per aquest curs són els tallers d’estudi assistit, cursos de català per a pares i mares, projectes d’aprenentatge i servei a la comunitat, i activitats esportives.

El pla educatiu d'entorn està impulsat pel departament d'Ensenyament de la Generalitat i l'Ajuntament, i compta amb una dotació econòmica de 44.000 euros, que aporten les dues administracions.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.