RTVE estudia tornar a emetre anuncis per afrontar la retallada del govern espanyol


  • Comparteix:

RTVE a Sant Cugat

RTVE a Sant Cugat

El consell d'administració de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE) es reuneix aquest dimecres per primera vegada després que el govern espanyol anunciés una retallada de 200 milions d'euros a aquest ens, del qual depèn el centre de Sant Cugat. Tornar a emetre anuncis es perfila com a via per afrontar la reducció d'ingressos.

La rebaixa suposa un 16'6% menys de pressupost sobre els 1.200 milions d'euros que preveu la corporació per al nou any. El conseller d'UGT té previst proposar la reinserció d'espais publicitaris - limitats a tres minuts per hora - per apaivagar la retallada, tot i que la iniciativa topa amb l'actual legislació i amb l'oposició de les cadenes privades, que ara es reparteixen el pastís publicitari en solitari.

Segons consellers de l'ens citats per diversos mitjans, el centre de Sant Cugat no corre cap perill. És més, la reducció de la partida per a producció externa podria implicar que les instal·lacions de la nostra ciutat aportin més continguts a la programació estatal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.