'La nit més jove' se suma aquest divendres a la Festa de la Tardor


  • Comparteix:

Ja es preparen noves activitats.

Ja es preparen noves activitats.

'La nit més jove' celebrarà aquest divendres una edició especial amb motiu de l'inici de la Festa de la Tardor. El programa arriba carregat de propostes lúdiques, esportives i musicals a Mira-sol i a Sant Cugat. De cara a l'any que ve, l'ajuntament està estudiant el format que tindran les edicions d'aquesta iniciativa, que podrien tenir una durada de més d'un dia.

Tots els joves de Sant Cugat tenen aquest divendres una cita més per gaudir de l'oci nocturn a la ciutat. És una edició especial de la iniciativa que ha posat en marxa l'ajuntament, "La nit més jove". Amb motiu de la Festa de la Tardor que es celebra aquest cap de setmana, s'ha preparat un programa amb activitats relacionades amb el lema d'enguany. El tinent alcalde de Polítiques Socials i de Joventut, Antoni Ramon explica perquè han decidit fer una edició especial.

Antoni Ramon

La fem el dia 7 per englobar·la dins la Festa de la Tardor. Com que és una festa molt participativa vam creure interessant fer activitats pels joves.


El programa començarà a les 11 de la nit amb el concert de Shitting Milks i Kinky Beat al Casal de Mira-sol, amb tallers de dansa del ventre i danses africanes a la Casa de Cultura i amb un espai d'expressió lliure a l'Ateneu Santcugatenc.

Les properes edicions de "La nit jove" continuaran celebrant-se els últims divendres de cada mes i s'engegaran també l'any que ve. Antoni Ramon diu que estan pensant en futurs projectes per ampliar la iniciativa.

Antoni Ramon

Les edicions continuaran al gener però estem estudiant organitzar-ne més o fer-les coincidir en dates assenyalades a la ciutat.


Qualsevol jove pot fer arribar les seves propostes a través de l'adreça del correu elctrònic joventut@santcugat.org.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.