El consell de RTVE no es pronuncia sobre el retorn de la publicitat


Temes relacionats

RTVE estudia tornar a emetre anuncis per afrontar la retallada del govern espanyol ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

Exterior de la planta santcugatencs de la corporació

Exterior de la planta santcugatencs de la corporació

El consell d'administració de Ràdio Televisió Espanyola (RTVE), amb centre a Sant Cugat, no s'ha pronunciat sobre la possibilitat de reintroduir publicitat a les emissions. A la reunió, celebrada aquest dimecres, no s'ha parlat d'aquesta opció que havia sonat com una via de compensació per la reducció de 200 milions d'euros al pressupost anunciada pel govern espanyol.

A la sessió del consell es va aprovar la constitució d'una comissió, que serà escollida la setmana vinent, que s'encarregarà de traslladar a les Corts espanyoles, als grups parlamentaris i al govern la situació de la corporació en cas de prosperar la retallada. Aquesta comissió no prendrà cap mesura fins que no finalitzin aquestes converses.

La rebaixa suposa un 16'6% menys de pressupost sobre els 1.200 milions d'euros que preveu la corporació per al nou any. El conseller d'UGT té previst proposar la reinserció d'espais publicitaris - limitats a tres minuts per hora - per apaivagar la retallada, tot i que la iniciativa topa amb l'actual legislació i amb l'oposició de les cadenes privades, que ara es reparteixen el pastís publicitari en solitari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.