La Salut, nova gegantona dels Gegants per aquest 2012


  • Comparteix:

Els Geganters de Sant Cugat han donat la benvinguda a una nova gegantona que farà que els més petits de la colla puguin participar de ple en les celebracions del 25è aniversari que l'entitat commemora enguany. La nova incorporació, la Salut, ha estat el regal de Reis del Joan i la Marieta, que l'han presentada aquest diumenge a la plaça de l'Om amb la presència dels més menuts. Aquesta és doncs la primera novetat d'un any especial que els Geganters ompliran d'activitats per celebrar el seu aniversari amb la ciutat.

Els nens i nenes de la colla han rebut amb els braços oberts la Salut, una gegantona valldoreixenca amant de la cultura popular que vol ser un homenatge al jovent de la ciutat. Amb ella, els Geganters ja compten amb dos gegantons, de forma que poden continuar creixent. El nou cap de colla dels Geganters de Sant Cugat, Jordi Sibina, ha explicat què suposa aquesta nova incorporació.

Jordi Sibina

La colla creix i els menuts poden participar, de forma que s'impliquen en el món geganter i en la cultura popular.




Els encarregats de fer ballar la Salut són doncs els més joves de la colla, que l'han rebut així.

Geganters

Abans només hi havia el Valentí i no el podíem portar tots. / Ara ens divertirem més. / Abans sempre havíem de ser al darrere o tocant.





En la cavalcada dels Reis per la ciutat, els geganters ja van passejar la gegantona dins d'una capsa de regal però han volgut esperar a aquest diumenge per obrir-la en companyia dels nens i nenes de la ciutat. La colla ha celebrat el regal amb un ball de Gegants i una xocolatada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.