Sis establiments consoliden la gastronomia japonesa a la ciutat


  • Comparteix:

El sushi és un dels principals atractius d'aquesta gastronomia

El sushi és un dels principals atractius d'aquesta gastronomia

La gastronomia japonesa ha arribat amb força a la ciutat en els últims cinc anys amb l'arribada de sis establiments de menjar exclusivament japonès. Cugat tv ofereix aquest dimarts, al programa 'A fons', un reportatge que analitza aquest auge, que gaudeix cada cop de més clients fidels. Mira el reportatge a Cugat tv

Des del 2006, Sant Cugat compta amb sis locals que ofereixen menjar exclusivament japonès. Es tracta de tres restaurants, Matsu, Sugoi i Zuka, i tres botigues de menjar per emportar, com són Sushi Shop, Sushi 10 i Hanaya. Segons els seus responsables, el menjar japonès s'ha consolidat al món occidental perquè és una cuina molt sana.

Restauradors

Es tracta d'arribar a la major puresa del producte. / La cuina japonesa té fama de ser molt sana i elaborada amb matèries primeres boníssimes.



Tota aquesta oferta dóna feina a més de 30 persones, uns treballadors que no venen només del Japó, fet que demostra que aquesta gastronomia ja és global. Tot i que la demanda cada vegada és més gran, queda la incògnita de saber si un municipi que acaba de superar els 85.000 habitants és un pastís prou gran per repartir-lo entre una oferta que creix a passos de gegant.

El gerent de la Federació d'Associacions de Comerciants, Jesús Carvallo, considera que això no suposarà cap problema.

Jesús Carvallo

Som una ciutat amb 85.000 residents i jo crec que tenim mercat per això i per més.



El reportatge de Cugat tv s'endinsa en aquestes i altres qüestions, analitzant les causes per les quals aquest tipus de mercat s'ha establert a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.