La Festa de la Tardor inicia els actes amb un col·loqui sobre els perills que amenacen el Vallès


  • Comparteix:

Kristian Helbolzheimer i Manel Larrosa.

Kristian Helbolzheimer i Manel Larrosa.

La construcció del Quart Cinturó constitueix l'amenaça més important que pot patir el Vallès en matèria d'infraestructures. Aquesta ha estat alguna de les idees que s'han exposat durant la darrera xerrada que ha organitzat la Plataforma per la Defensa de Torre Negra, dins els actes commemoratius de la Festa de la Tardor.

L'arquitecte Manel Larrosa ha estat l'encarregat de posar llum al voltant del desenvolupament de les infraestructures urbanístiques a la nostra comarca. Segons Larrosa, el problema més reu que ha d'afrontar el Vallès és l'aparició del Quart Cinturó, que ha de propiciar el govern central.

Larrosa ha afegit que el fet que sigui el Ministeri de Foment qui assumeixi les obres no comporta que Catalunya s'hi hagi de conformar:

Manel Larrosa

El quart cinturó ens perjudicarà, ano ser que planteem models alternatius


La xerrada, que s'ha celebrat a la Casa de Cultura, també ha abordat altres qüestions com la protecció de la Via Verda, el desenvolupament del Centre Direccional o la construcció del sincrotó a la zona del Parc Tecnològic del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.