'Els Nous Temps' s'estrena aquest dimecres a Cugat.cat


  • Comparteix:

L'equip de 'Els Nous Temps' s'estrena dimecres a Cugat.cat

L'equip de 'Els Nous Temps' s'estrena dimecres a Cugat.cat

La ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) estrena aquest dimecres l'espai 'Els Nous Temps' dirigit per Nina da Lua i Moisés Manuel Pérez. El nou programa, d'una hora de durada i que s'emetrà de nou del vespre a deu de la nit, vol ser un aparador on hi tinguin cabuda diferents continguts perquè tothom pugui agafar allò que l'interessi per viure una vida més plena. 'Els Nous Temps', que ja té comptes a Twitter i Facebook, inclourà una entrevista i la narració d'un conte, a partir de les nou de la nit.

La copresentadora de l'espai, Nina da Lua, ha destacat que l'espai sorgeix de la necessitat de donar respostes als temps difícils que patim. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat.

Nina de Lua

Els nous temps ens fan enfrontar-nos amb la nostra estabilitat interior.



La cara masculina del duet de presentadors, per la seva banda, ha destacat alguns dels temes que tindran cabuda al programa. Escoltem Moisés Manuel Pérez.

Moisés Manuel Pérez

Volem ser un aparador amb espai per ciència i tecnologia, art i cultura, teràpies, i salut, entre d'altres.




L'equip de 'Els Nous Temps' compta també amb Júlia Lluch a la producció i Pablo Gutiérrez a l'apartat tècnic. El nou programa començarà la seva aventura setmanal amb una entrevista a la 'santa' india Amma, coneguda per viatjar arreu del món per abraçar i consolar la gent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.