Neix Yacupon.com, la primera web de descomptes a Sant Cugat


  • Comparteix:

La web vol ser una eina que incentivi els comerços santcugatencs

La web vol ser una eina que incentivi els comerços santcugatencs

L'empresa local Yacupon.com posa en funcionament la seva web, un portal dedicat als cupons de descompte centrat exclusivament en la ciutat de Sant Cugat. L'objectiu del projecte és, a banda d'oferir ofertes als usuaris santcugatencs, incentivar el comerç de proximitat i permetre als consumidors disposar de descomptes al seu propi municipi.

El portal Yacupon.com és la primera web de descomptes dedicada als comerços i als usuaris de Sant Cugat. La idea neix de les santcugatenques Silvina Saravia i Mari Carmen Pujol, que ja fa un any que estan treballant en el projecte. Segons ha destacat Saravia a Cugat.cat, un dels principals objectius és promoure el comerç santcugatenc.

Silvina Saravia

La idea era promoure el comerç de Sant Cugat. La gent atreta per l'oferta entra a diferents comerços.


Les creadores de la web han fet un estudi de mercat en què han captat alguns dels neguits dels usuaris a l'hora de comprar per Internet. Per exemple, un dels motius pels quals moltes persones no compraven a través d'altres pàgines de descomptes era el fet d'haver d'efectuar pagaments per Internet o deixar-hi les seves dades personals. En aquest sentit, Saravia ha subratllat que a Yacupon.com només s'haurà de descarregar el cupó per imprimir-lo o mostrar-lo al comerç corresponent a través del seu telèfon mòbil. No serà necessari fer cap pagament virtual.

Les empreses interessades poden incriure's a la pàgina web i situar i retirar les ofertes en funció de les seves necessitats específiques. El preu inicial per als comerços és de 45 euros més IVA, que equivaldrà a 45.000 punts. Amb aquests punts, els comerços tindran 180 descàrregues de cupons que podran gestionar durant sis mesos. Cada cupó descarregat tindrà un valor de 250 punts o l'equivalent aproximat als 0,25 euros.

Silvina Saravia

El comerciant comprarà un pack de crèdits equivalents a 180 descàrregues, que es valoren quan l'usuari clica al link que se li envia al mail.





La web entrarà en funcionament durant aquest cap de setmana i els usuaris ja podran trobar ofertes de comerços com Tartatín, Rusiñol o Curves, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.