La Policia Local, satisfeta amb el balanç del 2011


  • Comparteix:

La Policia Local tanca el 2011 satisfeta amb la seva feina

La Policia Local tanca el 2011 satisfeta amb la seva feina

El cap de la Policia Local fa un balanç positiu del 2011 i el considera un període de consolidació de l'estructura i els recursos actuals. Segons el responsable policial, Josep Maria Escarré, els índexs de delinqüència a la ciutat s'han mantingut estables en comparació amb anys anteriors. De cara aquest any, el cos té prevista la creació de noves places de caporals promovent alguns dels agents que ja formen part de l'ens.

Escarré ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat que, tot i que encara no s'han recopilat totes les dades registrades a la ciutat durant el 2011 relacionades amb els fets delictius, Sant Cugat es manté en els nivells habituals de criminalitat. Les dades globals recollides pels dos cossos policials de la ciutat es faran públiques a finals de mes.

Aquesta és la valoració que ha fet el cap de la Policia Local. Són declaracions a Cugat.cat.

Josep Maria Escarré

Mantenim la seguretat ciutadana als nivells habituals amb les oscil·lacions que registrem sempre.


A banda, durant l'any passat el cos ha incorporat nous agents que han ofert la possibilitat de crear un nou torn per cobrir millor la franja de cap de setmana i festius sobretot a les nits. De cara aquest any, Escarré ha explicat que es promocionaran diversos membres del cos al grau de caporal per cobrir les necessitats de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.