La Floresta Indignada Actua xifra en 12.000 euros el cost de tapiar l'antiga seu de Caixa Terrassa


Temes relacionats

La CUP dóna suport als okupants de l'antiga seu de Caixa Terrassa ( 4/gen/12)

Desallotjada l'antiga seu de Caixa Terrassa okupada a la Floresta ( 4/gen/12)


  • Comparteix:

Un dels espais que acollia l'Ateneu estava dedicat als infants

Un dels espais que acollia l'Ateneu estava dedicat als infants

El moviment d'indignats de la Floresta estima que el cost del dispositiu per tapiar l'edifici de l'antiga seu de Caixa Terrassa en el moment del seu desallotjament ha estat de més de 12.000 euros. El càlcul, elaborat per l'Assemblea la Floresta Indignada Actua, compara aquesta xifra amb el cost mensual d'un equip bàsic de salut i conclou que sense aquesta despesa s'haguessin pogut mantenir dos metges i dues infermeres. Durant l'okupació de l'edifici, el moviment va crear l'Ateneu de la Floresta amb la voluntat de trobar noves vies per construir una societat 'més democràtica, inclusiva i sostenible'. Actualment, tot i no tenir un espai, mantenen la seva programació d'activitats.

'Volem i podem viure d'una altra forma'. Aquest és un dels motius que ha dut al moviment dels indignats de la Floresta a construir l'Ateneu. Malgrat les dificultats de les últimes setmanes, quan van veure com l'edifici okupat de l'antiga seu de Caixa Terrassa era desallotjat i tapiat, 'l'essència de l'espai no ha esta truncada', segons assegura l'Assemblea de la Floresta Indignada Actua. El Joan és un dels membres de l'Assemblea de la Floresta Indignada Actua i ha assegurat la importància de l'autoorganització de la societat.

Joan

Hem de ser un altre cop capaços d'autoorganitzar-nos i ser menys depenents de les institucions.


L'Ateneu vol ser un espai del poble i per al poble i, per això, les activitats es mantenen amb una programació setmanal, malgrat la manca d'un espai. Pel que fa a les reunions, aquestes es fan, ara, els diumenges a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.