Comencen les restriccions de trànsit a la plaça de Gabriel Ferrater


  • Comparteix:

L'accés a l'avinguda del Pla del Vinyet es veurà afectat pels talls a la plaça de Gabriel Ferrater

L'accés a l'avinguda del Pla del Vinyet es veurà afectat pels talls a la plaça de Gabriel Ferrater

L'accés des de la plaça de Gabriel Ferrater cap a l'avinguda del Pla del Vinyet quedarà restringit a partir d'aquest dilluns a causa de les obres de construcció d'una nova escomesa que millorarà l'evacuació d'aigües residuals del Mercat de Torre Blanca. Les restriccions de pas de vehicles es mantindran fins aquest dijous i no tallaran completament el trànsit de la plaça, ja que, com a mínim, es podrà circular per un dels dos carrils que hi ha en aquesta rotonda.

Els talls tindran lloc en tres tongades durant les dues properes setmanes, i afectaran parcialment les sortides de la plaça. El primer tall serà de dilluns a dijous de la setmana vinent, i afectarà l'accés des de la plaça, cap a l'avinguda del Pla del Vinyet en direcció a la plaça de Victòria dels Àngels.

La segona restricció tindrà lloc del tercer divendres de gener fins al dimarts següent, i només afectarà el carril interior de la plaça de Gabriel Ferrater.

El darrer tall es farà el darrer dimecres de gener i fins el divendres següent, i tancarà l'accés a l'avinguda de Torre Blanca, en direcció a la rambla del Celler.

Totes les dates de les restriccions podran ser modificades segons l'evolució que tinguin les obres.

Els treballs, amb un cost de 20.000 euros, aniran a càrrec de la companyia Sorea i afectaran durant dues setmanes alguns dels accessos a la plaça de Gabriel Ferrater.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.