El creixement de la població estrangera s'estanca a Sant Cugat


Temes relacionats

Sant Cugat supera els 85.000 habitants ( 9/gen/12)


  • Comparteix:

La població estrangera a Sant Cugat s'estabilitza

La població estrangera a Sant Cugat s'estabilitza

La població estrangera al municipi, formada per 11.070 ciutadans, s'ha mantingut a Sant Cugat respecte l'any anterior segons dades provisionals del padró municipal. Bolívia continua sent el país que aglutina més habitants, seguit d'Itàlia, que puja a la segona posició, l'Equador i França. Els estrangers que viuen a Sant Cugat representen el 13% de la població.

L'any 2011, Sant Cugat només ha perdut tres ciutadans estrangers respecte l'any anterior, segons la secció d'Estadística de l'Ajuntament. En termes absoluts, 11.070 persones estrangeres viuen a la ciutat, representant de nou un 13% del total de la població.

En el podi de les nacionalitats més nombroses es mantenen els mateixos quatre països, però amb un canvi important. Itàlia, que té 940 ciutadans a Sant Cugat, passa de la tercera a la segona posició de comunitats estrangeres, sent la boliviana, la més nombrosa novament amb 1.071 habitants.

Després de Bolívia i Itàlia, la classificació continua amb l'Equador, amb 841 persones, i França, amb 836. Altres països que tenen presència important al municipi són Alemanya, el Marroc i el Regne Unit. A tot el terme municipal, viuen 11.070 estrangers procedents de 108 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.