Una seixantena de persones es fan voluntàries en els últims 10 mesos


Temes relacionats

Sant Cugat explica l'experiència de l'Oficina del Voluntariat Social al 2n Congrés Europeu del Voluntariat (11/nov/11)


  • Comparteix:

Oficina de voluntariat social

Oficina de voluntariat social

L'oficina de Voluntariat de Sant Cugat ha captat una seixantena de persones en els seus 10 primers mesos de funcionament, vinculant-les amb entitats socials que les necessitaven. L'oficina vol tirar endavant aquest any nous projectes i oferir més cursos a demanda per a tots els voluntaris que vulguin formar-se.

L'Oficina de Voluntariat de Sant Cugat oferirà durant aquest any nous cursos a demanda per formar voluntaris. Els participants, a més d'experiència i coneixements, rebran un títol oficial que els acrediti. Els principals objectius de l'oficina és captar voluntaris i assessorar aquelles persones que volen ser-ho, però que no saben on dirigir-se, així com cobrir de voluntaris totes les entitats perquè puguin fer la seva tasca social.

La tècnica de polítiques de Serveis Socials de l'Ajuntament Anna Soler ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fons' de Cugat.cat (91.5FM) l'objectiu d'aquest projecte.

Anna Soler

L'oficina apropa tothom que vol fer voluntariat amb les entitats socials.


Els voluntaris poden adquirir el compromís de dur a terme una tasca de manera continuada o bé de manera puntual. Així, en el cas que a la primera entrevista es detecti que la persona no es vol vincular a cap projecte o entitat de manera continuada, entrarà a formar part de la borsa de voluntaris, que la mantindrà informada d'actes puntuals.

La tècnica de polítiques de Serveis Socials de l'Ajuntament Marta Canas parla sobre què suposa ser voluntari.

Marta Canas

Quan fas voluntariat reps molt, però el veritable objectiu és tot allò que hi dones.


Qualsevol que vulgui col·laborar pot contactar amb l'oficina de voluntariat, que es troba a la Casa de Cultura, els dimarts de cinc de la tarda a dos quarts de vuit, i els divendres d'onze del matí a una del migdia. L'oficina de voluntariat també disposa de correu electrònic, voluntariat@santcugat.cat, Facebook i Twitter.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.