Un espermatozoide omple de rialles la platea del Teatre-Auditori


  • Comparteix:

Els espermatozoides són els protagonistes de l'obra

Els espermatozoides són els protagonistes de l'obra

Les aventures de l'espermatozoide Jonás han provocat aquest diumenge el riure del públic del Teatre-Auditori. Més de 150 persones, la majoria nens, han omplert la platea d'aquest espai per veure 'El fantástico viaje de Jonás el espermatozoide', una obra de titelles de la companyia El Espejo Negro. L'objectiu d'aquest espectacle és donar a conèixer de manera lúdica i divertida el funcionament del sistema reproductiu humà. Mira l'espectacle a Cugat tv

La narració presenta la història de Jonás, un espermatozoide mandrós que viu tranquil·lament en un testicle i que no vol sortir a fecundar cap òvul. La naturalesa humana seguirà el seu curs i el protagonista, obligat per les circumstàncies, recorre un camí ple d'obstacles per arribar fins al seu objectiu. Durant la travessia, es troba personatges tan diversos com bacteries i berrugues. A través de música i moltes bromes, els més menuts han assistit a una peculiar lliçó de reproducció humana.

Els nens entrevistats per Cugat.cat afirmen que han gaudit amb l'espectacle.

Nens i nenes

Trobo divertit que parlin de quan dues persones s'ajunten. / M'agraden les cançons. / Han actuat molt bé i les cançons eren creatives.


Tres actors han pujat a l'escenari per interpretar a través de titelles més de deu personatges. L'actor Rafel Castillo ha explicat que els nens entenen completament la història a partir d'una edat concreta, però que els més menuts també es queden amb una idea.

Rafael Castillo

Els nens petits no ho entenen, però sí que veuren que és una aventura d'un ésser que ha d'arribar a un lloc i hi ha d'altres que no el deixen.



El Espejo Negro és una companyia de teatre creada el 1989 per Ángel Calvente amb l'objectiu potenciar el teatre de titelles. El grup ha actuat en diverses sales, però també al carrer, i destaca pel seu llenguatge irònic i provocador.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.