Més de 500 familiars, amics i companys acomiaden Pilar Gefaell


Temes relacionats

Mor Pilar Gefaell, col·laboradora de Cugat.cat i actriu de doblatge (15/gen/12)

Els companys de Cugat.cat recorden la veu i l'empremta de Pilar Gefaell (15/gen/12)


  • Comparteix:

Sortida de la cerimònia

Sortida de la cerimònia

Més de mig miler de persones han donat aquest dilluns el seu darrer adéu a Pilar Gefaell, actriu de doblatge i col·laboradora de Cugat.cat. La cerimònia de comiat ha tingut lloc a dos quarts d'onze del matí al tanatori de la Ronda de Dalt de Barcelona. Familiars, amics i companys de professió han participat en un acte emotiu en què s'ha destacat la seva energia i caràcter alegre.

Pilar Gefaell ha estat vinculada a diverses entitats i iniciatives de la ciutat, com l'Associació de Veïns del barri del Monestir i els Caparrots de Sant Cugat. Tot i així, una de les seves vessants més conegudes ha estat com a locutora i actriu de doblatge. Gefaell ha posat veu a un bon nombre de pel·lícules, però a àmbit local la seva veu era part de la ràdio de Sant Cugat.

A l'emissora municipal, Gefaell ha protagonitzat moltes de les falques, així com programes radiofònics com 'Pares i nins'. És precisament aquesta faceta educativa la que va portar la col·laboradora de Cugat.cat a vincular-se amb l'AMPA de l'escola Collserola, des d'on ha impulsat diverses activitats educatives a la ciutat com 'Jocs del Món', dins el Pla Educatiu d'Entorn.

Gefaell ha estat vinculada a Cugat.cat més de 20 anys i ara assumia part de l'àrea comercial del grup multimèdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.