L'AMPA de La Floresta demana garantir la mobilitat dels alumnes de fora del districte


  • Comparteix:

Imatge de l'escola La Floresta

Imatge de l'escola La Floresta

L'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA) de l'escola La Floresta veu la recent implantació d'un servei d'autobús urbà per cobrir la mobilitat del centre educatiu com un pas endavant, però assegura que la mesura és una solució parcial en deixar fora altres zones del municipi. El servei, que és una ampliació de la línia L4 del districte, ha funcionat amb normalitat durant el seu primer dia, tot i que ha requerit d'un vehicle més gran per donar resposta a la trentena de famílies que han optat per aquesta alternativa al servei de transport escolar del Consell Comarcal.

La mesura és fruit d'un acord entre l'Ajuntament i l'AMPA de l'escola per donar una opció alternativa a les famílies davant l'encariment en un 300% del servei de transport escolar no obligatori del Consell Comarcal del Vallès Occidental. Des d'aquest dilluns, el centre està connectat coincidint amb l'entrada i sortida dels alumnes amb la línia L4 d'autobusos, que s'ha ampliat els dies lectius per garantir la mobilitat de l'escola.

De fet, aquest nou servei suposa la primera vegada que un autobús urbà arriba fins a l'escola en els seus 33 anys d'història. Per l'AMPA, és un pas endavant en la mobilitat del centre, tot i que no soluciona el transport dels alumnes que es desplacen des de fora del districte. El membre de la comissió de transport de l'AMPA de l'escola La Floresta, Ramon Piqué, ha alertat d'aquesta problemàtica.

Ramon Piqué

Arriba a l'escola a La Floresta, però encara hi ha espais i nens com les Planes que no tenen aquest tema solucionat. És la gran assignatura pendent de l'Ajuntament.



De la mateixa manera, Piqué també ha recordat que queda pendent l'arranjament dels accessos de l'escola.

Ramon Piqué

Tenim pendent encara l'arranjament dels accessos. Fa un any es va pavimentar, però encara són poc segurs i és insuficient.





El Síndic de Greuges de Catalunya té obertes dues investigacions a instàncies dels pares sobre el transport a l'escola. Uns 280 alumnes, dels 400 que estudien a l'escola La Floresta, fan servir el transport escolar.

De moment, una trentena de famílies han optat aquest dilluns pel servei alternatiu de transport habilitat per l'Ajuntament, que ha necessitat d'un vehicle més gran a la tarda per donar cobertura a la sortida del centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.