Una missa solemne engega avui les celebracions de Sant Antoni Abat


  • Comparteix:

Imatge de la missa de l'any anterior

Imatge de la missa de l'any anterior

Sant Cugat celebra aquest dimarts Sant Antoni Abat amb la tradicional missa solemne i un esmorzar a la restaurant la Bolera. Enguany, l'encarregat de portar l'emblema de la ciutat és el responsable de l'hípica Collserola, Enric Piguillem. Diumenge serà el dia de la tradicional rua que recorrerà els carrers de la ciutat i que finalitzarà a la plaça de la Vila, en lloc de l'habitual plaça de Barcelona.

La secretària de la comissió de festes de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, ha destacat a Cugat.cat que Sant Antoni Abat és la festivitat més arrelada i amb major nombre de participants a Sant Cugat després de la cavalcada de Reis. Tot i això, ha subratllat la necessitat d'incorporar nous col·laboradors a l'entitat que prenguin el relleu dels actuals responsables. Són declaracions al magazín 'Sant Cugat a fons'.

Rosa Díaz

No som gaire gent a la comissió i necessitem gent nova.



La missa de celebració de la festivitat de Sant Antoni Abat serà oficiada pel rector de la parròquia de Sant Pere d'Octavià, mossèn Blai Blanquer. L'alcaldessa encapçalarà la representació de l'Ajuntament que assistirà a la celebració religiosa i a l'esmorzar de germanor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.