El CAP de Can Mates obrirà a finals de febrer


Temes relacionats

El PSC denuncia retard en l'obertura del CAP de Can Mates (10/gen/12)

Ajuntament i CatSalut es reuniran aquest mes per planificar la posada en marxa del tercer CAP ( 3/gen/12)

Salut garanteix que el nou CAP funcionarà a finals d'any ( 9/jun/11)


  • Comparteix:

Edifici del CAP de Can Mates

Edifici del CAP de Can Mates

El Centre d'Atenció Primària (CAP) de Can Mates té previst entrar en funcionament a finals de febrer, segons ha confirmat a Cugat.cat el departament de Salut de la Generalitat. Pel que fa a la inauguració oficial, el govern assegura que es farà en una data posterior, quan l'equipament ja estigui obert a la ciutadania. Tot i això, ni el departament ni l'empresa concessionària, Mútua Terrassa, han dit encara si la plantilla de la companyia s'ampliarà per fer front a la gestió d'aquest tercer CAP, i tampoc no han donat detalls sobre el repartiment final de les especialitats als diferents centres de la ciutat.

El nou CAP de Can Mates, de tres plantes, tindrà capacitat per atendre 30.000 persones, tot i que ara per ara només atendrà 10.000 veïns dels barris de Can Mates i Volpelleres.

Tot i que l'empresa gestora, Mútua Terrassa, no ho ha comunicat oficialment, fonts de Comissions Obreres (CCOO) asseguren que la intenció de la companyia és no ampliar la seva plantilla i administrar els tres centres de la ciutat amb el mateix nombre de treballadors. A més, el novembre passat, Mútua Terrassa va tramitar un Expedient de Regulació d'Ocupació (ERO) que va afectar 74 dels 192 treballadors dels CAP de la ciutat, amb reduccions d'entre el 15% i el 20% de la dedicació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.