Mútua de Terrassa no ampliarà el nombre de metges ni d'infermeres tot i el nou CAP


Temes relacionats

El CAP de Can Mates obrirà a finals de febrer (17/gen/12)

Ajuntament i CatSalut es reuniran aquest mes per planificar la posada en marxa del tercer CAP ( 3/gen/12)

Mútua Terrassa gestionarà els tres CAP de Sant Cugat (27/oct/11)


  • Comparteix:

Mútua Terrassa gestiona els CAP de la ciutat

Mútua Terrassa gestiona els CAP de la ciutat

Mútua Terrassa només ampliarà la plantilla d'administratius per afrontar la posada en marxa del 3r Centre d'Atenció Primària (CAP) de la ciutat, segons l'equip de govern. El regidor de Sanitat, Raül Grangé, assegura que no hi haurà més metges ni infermeres perquè es continuarà atenent el mateix nombre d'habitants que s'ha tractat fins ara. En paral·lel, el govern local treballa perquè el nou centre d'assistència aculli especialitstes com cardiòlegs i digestòlegs, que en l'actualitat no té la ciutat.

Segons l'àrea de Sanitat, la ciutat mantindrà el mateix nombre de facultatius assignats als CAP de la ciutat un cop entri en funcionament el nou equipament de Can Mates. Això sí, augmentarà el personal dedicat a tasques administratives i de manteniment.

El regidor de Sanitat, Raül Grangé, també ha explicat que la ciutat ha reclamat alguns serveis que actualment s'ofereixen a Rubí.

Raül Grangé

No perdem cap especialitat. A més, l'alcaldessa ha reclamat que les especialitats que ara es fan a Rubí, com traumatologia, vinguin aquí.


En paral·lel, l'àrea de Sanitat està treballant en la reordenació de la població que suposarà l'entrada en funcionament d'aquest nou equipament sanitari. El responsable de l'àmbit assegura que la intenció és tractar cas per cas cada modificació amb la intenció que la gran majoria dels usuaris continuïn amb el mateix metge de capçalera. Els santcugatencs afectats per aquesta nova distribució rebran la informació pertinent un cop les modificacions estiguin decidides.

Un cop establerta la nova distribució, hi haurà un període de sis mesos en què els usuaris podran demanar modificacions si el nou repartiment no els satisfà.

Grangé també ha explicat que durant la construcció de l'equipament s'han registrat robatoris de material. Es tracta de peces que formaven part dels transformadors d'electricitat, fet que ha dificultat el procés de construcció de la infraestructura.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.