Els usuaris de Promusa ja disposen d'un nou protocol per notificar incidències


Temes relacionats

Romero substitueix Conesa a la presidència del consell de Promusa (17/gen/12)

Promusa estudia alternatives de finançament per evitar l'aturada dels projectes previstos (22/des/11)

Promusa reservarà un 7% dels pisos d'habitatge protegit per a persones en risc d'exclusió (20/des/11)


  • Comparteix:

Raül Grangé durant la roda de premsa

Raül Grangé durant la roda de premsa

L'empresa d'habitatge municipal Promusa ha posat en marxa un sistema per facilitar la comunicació amb els usuaris en cas que aquests detectin incidències a l'immoble. A partir d'ara, els llogaters o propietaris d'habitatges protegits podran alertar a la companyia d'incidències o desperfectes a través del telèfon o del correu electrònic, i podran seguir l'evolució de les actuacions dutes a terme. A més, l'Ajuntament està a punt de signar un conveni per proveir Internet a baix preu als adjudicataris de Promusa.

Amb aquest nou protocol l'Ajuntament vol millorar la reacció davant possibles problemes i mantenir l'usuari ben informat dels treballs que es faran per solucionar-los. Tots els adjudicataris, tant de les promocions de lloguer com les de vendes, han rebut una carta amb les instruccions a seguir en cas de patir algun alguna incidència.

El titular de l'àrea d'Habitatge, Raül Grangé, ha explicat com funciona aquest mecanisme.

Raül Grangé

Donarem un telèfon i una adreça electrònica. En 48 hores responem la queixa i expliquem qui s'encarrega de solucionar-la i se'n pot fer seguiment.


Segons dades de l'àrea d'Habitatge, Promusa registra 10'9 incidències per immoble de mitjana mentre que l'habitatge de mercat lliure i el protegit a tot Catalunya en tenen 32 i 20, respectivament.




  • Comparteix:

COMENTARIS

A vostès els hi falta voluntat de servei i ganes de fer-ho be. Els patidors de les promocions ja ho hem comunicat durant molt temps per tots els mitjans i ara vostè ens surt amb aquesta "virgueria".

Joan Serrallonga. Enviat el 18/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.