Les restriccions de trànsit a la plaça de Gabriel Ferrater s'allarguen fins el primer dijous de febrer


  • Comparteix:

Plaça de Gabriel Ferreter

Plaça de Gabriel Ferreter

Les restriccions de trànsit a la plaça de Gabriel Ferrater per construir una nova escomesa d'aigües residuals al Mercat de Torre Blanca s'allargaran fins el primer dijous de febrer. Les obres no tallaran completament el trànsit per la zona de la plaça, ja que sempre es podrà circular per un dels dos carrils que hi ha a la rotonda, com a mínim.

Les obres van començar el passat dilluns i duraran quatre dies més del previst. Això provocarà que les restriccions de trànsit a la plaça de Gabriel Ferrater, derivades de les obres per construir una escomesa nova d'aigües residuals al Mercat de Torre Blanca, s'allarguin fins el primer dijous de febrer.

Les restriccions de trànsit patiran diverses modificacions. Fins el dimecres de la setmana vinent es mantindrà tancat l'accés des de la plaça de Gabriel Ferrater a l'avinguda de Pla del Vinyet, en direcció a plaça Victòria dels Àngels.

Des d'aquest dia i fins a l'últim dia de gener, les obres només afectaran el carril interior de la plaça i, per tant, els vehicles podran seguir circulant per la plaça sense patir cap afectació a l'hora d'accedir a les avingudes de Pla del Vinyet i de Torre Blanca.

Finalment, des de llavors i fins el primer dijous de febrer, es tancarà l'accés des de la plaça de Gabriel Ferrater fins a l'avinguda de Torre Blanca, en direcció a la rambla del Celler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.