L'Ajuntament busca fórmules per ajustar el servei de les escoles bressol al context de crisi


Temes relacionats

La Generalitat deu a Educació de l'Ajuntament més d'1 milió d'euros (10/gen/12)

Mercè Conesa: 'Incrementarem la ràtio a les escoles bressol sense perdre qualitat' (26/nov/11)

La reducció de pressupost afectarà les escoles bressol i l'1% de cooperació (25/nov/11)


  • Comparteix:

Les escoles bressol poden canviar de model

Les escoles bressol poden canviar de model

Les escoles bressol de la ciutat hauran de reajustar els seus serveis per la manca de l'aportació de la Generalitat en l'àmbit d'educació. A l'entrevista mensual a Cugat.cat, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha explicat que el consistori estudia l'ampliació del nombre d'alumnes per classe i la contractació de titulats de Formació Professional en lloc de professors com mesures per no carregar a les famílies un cost més elevat. Per aquest concepte, la Generalitat deu 1'1 milions d'euros a l'Ajuntament. Mira el 'Línia directa' amb l'alcaldessa a Cugat tv

Conesa ha explicat que, si s'allarga la reducció de la partida de la Generalitat, el model d'escola bressol actual només es podria mantenir incrementant la quota a les famílies, mesura que ha descartat. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha apuntat algunes opcions que es preveuen per evitar que el cost del servei suposi una major càrrega per les famílies.

Mercè Conesa

Una solució a plantejar és incrementar els alumnes per classe, així repartim el cost. També es poden contractar titulats en Formació Professional.


El cost d'una plaça a les escoles bressol de la ciutat és de 7.000 euros l'any, dels quals el 50% l'assumeix el consistori mentre que la resta correspon a les aportacions de la Generalitat i de les famílies, en un 25 per cent respectivament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.