Torna el cicle de concerts 'Mou-te'


  • Comparteix:

Concert del darrer 'Mou-te' de 2011

Concert del darrer 'Mou-te' de 2011

El cicle de concerts 'Mou-te' torna a Sant Cugat amb l'objectiu de continuar donant vida a la música santcugatenca. Com en l'edició anterior, el 80% dels participants seran de la ciutat i el 20% obrirà les fronteres per acollir músics d'altres localitats. Per participar al concurs cal presentar, a més de les dues maquetes amb quatre temes com a mínim, un enllaç on aparegui un vídeo d'algun directe de la formació. El 'Mou-te', que ja celebra la seva 6a edició, està organitzat per Cugat.cat i l'Ajuntament.

El 2012, el 'Mou-te' continua amb unes característiques molt semblants a les de l'edició anterior. Es manté la figura dels teloners, que actuaran durant 45 minuts, mentre que els concerts seran d'una hora i mitja de durada. Els teloners obtindran la gravació de la seva actuació en CD, mentre que els guanyadors s'enduran un vídeo gravat en multicàmera per Cugat.cat.

La cap de musicals, Jéssica Sotodosos, ha explicat a Cugat.cat qui pot presentar-se al concurs.

Jéssica Sotodosos

Continuem amb el 80% de grups locals i el 20% de bandes d'altres indrets.


Aquells que vulguin participar hauran de presentar dues maquetes en un CD amb quatre temes com a mínim i, com a novetat d'enguany, un enllaç amb un vídeo on aparegui algun directe de la formació, tot i que no cal que sigui professional. A més, caldrà que omplin el formulari d'inscripció i facilitin un dossier amb una breu trajectòria del grup. Les bases de participació es poden trobar a Cugat.cat.

El termini per presentar les propostes s'obre aquest dilluns i finalitza a finals de febrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.