L'aplicació dels FGC, ara també per a Android


Temes relacionats

Els horaris, preus i incidències dels FGC ja es poden consultar a través de l'iPhone (30/nov/11)


  • Comparteix:

'FGC App' ja funciona sobre Android / Font: FGC

'FGC App' ja funciona sobre Android / Font: FGC

L'aplicació per a telèfons intel·ligents 'FGC App', que permet als usuaris consultar en temps real horaris, preus i estacions més properes dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), ja està disponible per a sistemes operatius Android. El programa es va presentar el novembre, però fins ara només estava disponible per a l'iPhone.

El president de FGC, Enric Ticó, explica que l'objectiu de l'aplicació és fer més fàcil la relació dels ciutadans amb el transport. Són declaracions d'arxiu.

Enric Ticó

Volem ajudar al màxim als usuaris, contribuir amb aquest servei a 'desestressar' la relació del ciutadà amb el transport.


L'aplicació pot descarregar-se gratuïtament des del 'Market' que gestiona les aplicacions d'Android, i a més de permetre conèixer horaris, preus i estacions més properes, habilita l’accés directe per interactuar amb el Twitter i el Facebook de l'empresa ferroviària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.