La iniciació a la música, la dansa i l'animació 3D, les propostes trimestrals del Casal de Joves TorreBlanca


Temes relacionats

Divendres aterra el Campus Rock amb masterclass d'Anna Roig (17/oct/11)

El Casal de Joves Torreblanca comença curs amb una quarantena d'activitats (13/set/11)


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca

El Casal de Joves TorreBlanca

Cursos de música, de dansa, d'expressió cultural i de costura, a més d'una iniciació a l'animació 3D, són les activitats d'aquest trimestre del Casal de Joves TorreBlanca. La intenció de l'equipament és oferir un ventall molt ampli de propostes als joves santcugatencs, de manera que puguin fer els primers passos en disciplines de caire divers.

Les iniciatives del casal estan dirigides especialment a l'aprenentatge musical. A més d'oferir els habituals bucs d'assaig per als grups locals, l'associació organitzarà cursos d'instrument, de 'breakdance' i de música oriental, a més d'un seminari dedicat a l'expressió cultural i un altre a la costura de supervivència. Finalment, l'animació 3D per ordinador tindrà el seu espai en un curs d'iniciació organitzat per Toon a Ville.

La membre del Casal de Joves TorreBlanca Laura Vega ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que la programació està dirigida a oferir iniciacions a moltes disciplines diferents.

Laura Vega

Al jove el que li interessa és descobrir coses, després ja pot aprofundir pel seu compte.




De la seva banda, el Front Freak TorreBlanca també organitzarà les seves pròpies activitats, que inclouen campionats de SingStar, tennis taula i escacs, a més d'un cicle de cinema de terror cada segon i quart dimecres de mes.

Les activitats comencen a partir del febrer i els preus van dels 24 als 50 euros, tot i que ofereixen un 10% de descompte als usuaris de la Targeta Jove.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.