Les escoles públiques obren les portes a nous alumnes a partir de dilluns


  • Comparteix:

Les escoles i instituts fan jornades de portes obertes aquest febrer

Les escoles i instituts fan jornades de portes obertes aquest febrer

Els centres públics de la ciutat comencen aquest dilluns les jornades de portes obertes per donar-se a conèixer a la ciutadania. L'escola Pins del Vallès inicia la ronda a les cinc de la tarda de les escoles. El punt final el posarà l'institut Leonardo da Vinci el segon dijous de febrer.

Els centres educatius de Sant Cugat obren les seves portes aquesta setmana de cara al curs 2012 - 2013. Aquest dilluns inicia les sessions informatives l'escola Pins del Vallès a les cinc de la tarda. Dimarts és el torn del centre Ciutat d'Alba que obre les portes a dos quarts de sis de la tarda. El dia següent, l'escola La Floresta informarà els ciutadans a les tres de la tarda. Dijous orienta a les famílies santcugatenques el centre Joan Maragall a dos quarts de sis, i per tancar la setmana, el Turó de Can Mates obre les portes aquest divendres, a les sis de la tarda.

La setmana següent és el torn de l'escola L'Olivera que posa a disposició dels santcugatencs les seves instal·lacions a dos quarts de sis. L'últim dimarts de febrer les escoles Catalunya i Collserola fan la sessió de portes obertes a les sis de la tarda. Dimecres a les tres el centre Pi d'en Xandri informa als ciutadans. I tanquen les jornades informatives el primer dijous de febrer les escoles Gerbert d'Orlhac a dos quarts de deu del matí i Jaume Ferran i Clua a dos quarts de sis de la tarda.

D'altra banda, pel que fa als instituts públics de la ciutat, totes les jornades de portes obertes començaran a les set de la tarda. El centre Joaquima Pla i Farreras oferirà la sessió informativa el primer dimecres de febrer. Al dia següent, l'institut Arnau Cadell obre les portes als santcugatencs i, ja l'altra setmana, és el torn de l'Angeleta Ferrer, el segon dimecres de febrer. Per últim, la sessió informativa de l'institut Leonardo da Vinci és el segon dijous de febrer, tancant les sessions de portes obertes abans que s'obrin les preinscripcions d'educació infantil, primària i secundària.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.