Xarxes socials i la seva capacitat de canvi, a debat amb la Unipau


  • Comparteix:

Josep Maria Julià durant la conferència d'aquest divendres

Josep Maria Julià durant la conferència d'aquest divendres

La influència de les xarxes socials i la seva capacitat per canviar la societat han centrat el debat entorn el llibre 'Here comes Everybody: Organitzant la Desorganització', de Clay Shirky, que ha organitzat la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) aquest divendres. Emmarcat en les 'Nits Temàtiques' de la Unipau, el comentari del llibre a càrrec de Josep Maria Julià ha comptat amb una vintena de persones que s'han aplegat a la Casa de Cultura.

'Here comes Everybody: Organitzant la Desorganització', escrit el 2008, ja apunta aquesta capacitat de la tecnologia per canviar els grups socials. El principal motiu, segons el text, el baix cost d'unes xarxes digitals que permeten noves maneres d'interacció, que a llarg termini tindran efectes econòmics i socials.

El ponent de la conferència Josep Maria Julià també ha destacat la importància de les xarxes socials en la societat del futur.

Josep Maria Julià

La societat del segle XXI serà molt diferent a la del segle XX i un dels factors seran les xarxes. S'ha de estar preparat, però amb la pràctica.





La xerrada, organitzada per la Universitat Internacional de la Pau, ha tingut lloc aquest divendres a la Casa de Cultura i ha comptat amb una vintena de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.