La 54a Marxa Infantil se celebrarà el 15 d'abril


Temes relacionats

Tret de sortida del concurs de dibuix del cartell de la Marxa Infantil ( 9/gen/12)

Marxa massiva amb 5.000 persones a Can Coll ( 3/abr/11)


  • Comparteix:

Aquesta serà la 54a edició de la Marxa

Aquesta serà la 54a edició de la Marxa

La propera Marxa Infantil de Regularitat se celebrarà, enguany, el tercer diumenge d'abril, segons ha publicat l'organització a la seva pàgina web. Es tracta de la 54a edició de la cursa, que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i que, enguany, centrarà el seu recorregut a l'entorn de Collserola. Pel que fa a la Marxa Juvenil, l'entitat encara ha d'estudiar si mantindrà aquesta modalitat, que en els últims anys ha comptat amb una baixa participació. Les inscripcions s'obriran previsiblement al març.

Tot i que el circuit definitiu de la cursa encara no està definit, enguany la Marxa Infantil centrarà el recorregut pel parc natural de Collserola. El president de Club Muntanyenc Sant Cugat, Francesc Cruces, ha assegurat que aquest any hi haurà un impacte mínim en la trama urbana, ja que el dibuix del recorregut només inclourà la part de l'Eixample, des de la seu de l'entitat fins a l'entrada de Collserola.

Cruces ha destacat que esperen la participació d'unes 2.600 parelles, xifra que s'ha marcat com a sostre de caminants.

Francesc Cruces

Les inscripcions s'hauran de fer per internet de l'1 al 31 de març. Estem acabant de definir alguns punts.




Pel que fa a la Marxa Juvenil, el president de l'entitat ha assegurat que encara estan estudiant si mantenen aquesta modalitat. Segons ha assenyalat Cruces, la poca participació ha obligat el club a replantejar-se l'existència d'aquesta categoria de la cursa.

En aquesta 54a Marxa Infantil, a més, s'ha decidit ubicar el dinar a un dels espais més tradicionals de la ciutat: a Sant Medir. D'altra banda, fins l'últim dia de gener els interessats poden participar al Concurs de Dibuixos per a la samarreta i el cartell de la Marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.