Eduard Farelo parla a Cugat.cat sobre la necessitat de replantejar el sector audiovisual


  • Comparteix:

Eduard Farelu està rodant, actualment, la sèrie 'Toledo' / Font: Fòrmula tv

Eduard Farelu està rodant, actualment, la sèrie 'Toledo' / Font: Fòrmula tv

L'actor català Eduard Farelo, que actualment està rodant la serie d'Antena 3 'Toledo', ha subratllat la necessitat de replantejar el sistema audiovisual actual per fer front als canvis constants del sector i a la creixent presència de les xarxes socials i les noves tecnologies. Ho ha fet durant una entrevista al programa 'Diacrònics' de la ràdio de Sant Cugat, on també s'ha felicitat pel bon inici de la sèrie televisiva en què treballa, ambientada al segle XIII.

Actor i doblador reconegut a Catalunya i a l'Estat espanyol, Eduard Farelo ha ofert una entrevista al 'Diacrònics', de Cugat.cat, en què ha destacat la necessitat de treballar per reformular el sector audiovisual i adaptar-lo als canvis als quals s'enfronta en els últims temps.

Eduard Farelo

El món audiovisual està canviant molt ràpidament. Falta veure quin és el suport.




Farelo està, fins a mitjans de març, immers en la gravació de la sèrie televisiva d'Antena 3 'Toledo'. Es tracta d'una història ambientada en el segle XIII que, tal com ha destacat l'actor, ha tingut molt bona rebuda per part dels espectadors en els dos primers capítols que la televisió espanyola ja ha emès.

D'altra banda, el també doblador, ha reconegut el bon nivell actoral amb el qual compta Catalunya i ha recordat positivament els seus inicis a la producció catalana de Televisió de Catalunya 'Nissaga de Poder'.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La vaig intentar veure aquesta setmana i em va sembla molt dolenta i tremendament violenta

Xavier Boix Roca. Enviat el 22/gen/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.