Cinc afortunats gasten 1.000 euros en menys d'una hora gràcies a Sant Cugat Comerç


  • Comparteix:

Els cinc santcugatencs guanyadors de la campanya 'A 5.000 per hora' han comprat i corregut per tot l'eix comercial per poder gastar en només una hora els 1.000 euros de premi, fita que tots ells han assolit. Esteve Guillem, Maria Pilar Espejo, Francisco López, Carme Cayuelas i Sol Cardenal han destacat que l'experiència ha estat molt positiva i han felicitat Sant Cugat Comerç per la iniciativa. L'organització assegura que ha complert el seu objectiu d'impulsar el consum a la ciutat amb aquesta campanya.

Roba, electrodomèstics, sabates i ulleres. Tot s'hi val per aconseguir gastar 1.000 euros només en una hora en qualsevol botiga de Sant Cugat Comerç. Aquest és el repte de la campanya de la federació 'A 5.000 per hora', que la seva presidenta, Maite Pérez, considera que ha complert el seu objectiu.

Maite Pérez

Ens ho hem passat bé i els concursants també i hem fet moguda al poble, que era del que es tractava.


El producte estrella de la jornada ha estat el pernil, ja que tots els participants s'han endut un a casa. Els guanyadors Francesc López, Maria Pilar Espejo i Sol Cardenal s'han mostrat molt satisfets de l'experiència i de les seves compres.

Guanyadors

Molt bé perquè així fem poble. / Moltes gràcies a Sant Cugat Comerç, com que ens ha sobrat temps podrien haver-nos donat 2.000 euros. / M'ho he passat molt bé, és fantàstic comprar sense pagar.




Després d'un Nadal que ha estat auster per la situació econòmica, la Carme Cayuelas i l'Esteve Guillem han pogut comprar tot el que s'havien hagut d'estalviar.

Guanyadors

Els reis han estat fluixets, he pogut fer el que m'havia quedat. / Això és el que no faria normalment, el que no puc fer.



Els guanyadors han estat escollits per sorteig d'entre les 90.000 butlletes que van repartir les 300 botigues de Sant Cugat Comerç entre els seus clients. Veient la bona resposta de la ciutat, la federació es planteja organitzar noves edicions de la iniciativa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.