(12:08h) La benedicció de Sant Antoni Abat omple d'animals els Jardins del Monestir


  • Comparteix:

Benedicció dels animals de l'any passat

Benedicció dels animals de l'any passat

Cavalls i animals domèstics s'apleguen als entorns dels Jardins del Monestir, a l'avinguda de Francesc Macià, per rebre la benedicció de Sant Antoni Abat. La rua dels Tres Tombs, una de les celebracions més arrelades de la ciutat, ha completat ja la meitat del seu recorregut i s'enfilarà cap a la plaça de la Vila amb els banderers al capdavant. Serà davant l'ajuntament on els participants rebran les distincions amb la presència de les autoritats polítiques de la ciutat.

En l'edició d'enguany, la rua no acaba a la plaça de Barcelona, sinó que continua per la rambla del Celler i s'atura a la plaça de la Vila per lliurar els recordatoris de l'esdeveniment. Els banderers de la comitiva són, enguany, Carlota, Andrea i Enric Piguillem, de l'Hípica Collserola.

La secretària de la Comissió de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, considera que iniciatives com aquesta mantenen viu el record de la pagesia a Sant Cugat.

Rosa Díaz

Es tracta de no oblidar que érem un poble agrícola. La gent de fora això no ho sap.


La celebració de la festivitat dels Tres Tombs acabarà a dos quarts de set de la tarda, amb un ball a La Unió Santcugatenca a càrrec de l'orquestra Cristian & Domènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.