(13:38h) La rua dels Tres Tombs finalitza a la plaça de la Vila per rebre les distincions


  • Comparteix:

Sant Antoni Abat ha recorregut els carrers de Sant Cugat en carro

Sant Antoni Abat ha recorregut els carrers de Sant Cugat en carro

Les autoritats reben a la plaça de la Vila els participants de la rua dels Tres Tombs per rebre les distincions. Aquesta és la primera vegada que la rua finalitza el seu recorregut davant l'ajuntament, després d'haver fet la tradicional benedicció dels animals a l'avinguda de Francesc Macià. La festivitat clourà, a dos quarts de set de la tarda, amb un ball a La Unió Santcugatenca a càrrec de l'orquestra Cristian & Domènech.

Els banderers de la comitiva són, enguany, Carlota, Andrea i Enric Piguillem, de l'Hípica Collserola, una de les entitats més arrelades a aquesta tradició de la ciutat.

La secretària de la Comissió de Sant Antoni Abat, Rosa Díaz, considera que iniciatives com aquest mantenen viu el record de la pagesia a Sant Cugat.

Rosa Díaz

Es tracta de no oblidar que érem un poble agrícola. La gent de fora això no ho sap.


La celebració de la festivitat dels Tres Tombs acabarà a dos quarts de set de la tarda, amb un ball a La Unió Santcugatenca a càrrec de l'orquestra Cristian & Domènech.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.