Comença el període de proves la velocitat variable per accedir a Barcelona


  • Comparteix:

La velocitat variable ja funciona en vies com la C-31 / Font: Servei Català de Trànsit

La velocitat variable ja funciona en vies com la C-31 / Font: Servei Català de Trànsit

Els accessos a Barcelona des de les vies AP-7, AP-2 i B-23, algunes de les més utilitzades pels santcugatencs per anar a la capital, estan regulats a partir d'aquest dilluns per un sistema de velocitat variable. La nova limitació, aplicada pel Servei Català del Trànsit (SCT), entra en vigor en fase de proves i, per tant, es mantenen els paràmetres sancionadors habituals.

El trànsit d'entrada a la capital des de les vies AP-7, AP-2 i B-23 està regulat a partir d'aquest dilluns per un sistema de velocitat variable. La mesura funciona en el tram que va des de Martorell a l'avinguda Diagonal de Barcelona, incloent l'enllaç des de Sant Cugat i en els dos sentits de la circulació.

El funcionament de la velocitat variable en aquestes vies és el mateix que l'existent a l'autovia de Castelldefels (C-31) i a l'autopista del Garraf (C-32) i permetrà modular la velocitat del trànsit en funció de diversos paràmetres com la congestió, les incidències viàries, les inclemències meteorològiques i les condicions mediambientals.

Alguns dels conductors que han circulat aquest cap de setmana per aquest tram de velocitat variable han opinat sobre la mesura.

Usuaris

Crec que hi ha més multes amb la velocitat variable. / Si ho posen variable millor perquè limitarien les cues en aquest tram. / Si ho fan bé serà bo per a tots. Si no, una errada més.


La velocitat quedarà regulada de dilluns a divendres de sis del matí a deu de la nit. Durant aquestes franges, es publicaran els límits de velocitat en panells lluminosos instal·lats a les vies. El procés sancionador, però, no variarà mentre duri el període de proves.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.